Om oss

Vi är mycket mer än bara ett vanlig apotek. Vi tillhandahåller säker förmedling och säkra transaktioner mellan patienter och apotek. Vi har avtal med ansedda, fullt licensierade apotek som lämnar ut läkemedel till kunder som skickar en beställning via vår online förmedlingstjänst. Vår butik fungerar som en mäklare mellan dig (köparen) och licensierade apotek (säljaren).

När du besöker vårt onlineapotek förmedlings sida, kan du bläddra runt och ta reda på vilka läkemedel som finns tillgängliga. Du kommer snart att se, att nästan alla populära potensläkemedel finns tillgängliga för dig i Sverige för en lågt pris. Våra priser är alltid de lägsta, och processen att beställa hos oss är enkelö. När du bläddrar bland produkterna och ser de låga priserna, kommer du att se varför våra kunder kommer tillbaka och beställer, gång på gång.

Vi upprätthåller extremt höga normer för patientsäkerhet. Vi tror att tillgång till receptbelagda läkemedel bör vara säkert, bekvämt och prisvärt för alla.

Vårt uppdrag är att hjälpa dig att minska kostnader på dina recept på potensmedel, på ett sätt inget annat företag kan. Vår remiss och förmedlingstjänst är öppen för alla och kräver ingen anmälan eller medlemsavgifter. Alla är berättigade till våra tjänster och kan enkelt göra en beställning hos oss redan idag.

Vi är stolta över att kunna presentera dig vårt breda utbud av potensmediciner, som alla är tillgängliga på nätet, 24x7. Du kommer att njuta av total diskression och kan beställa när som helst. Nu kan du njuta av bekvämligheten genom att beställa från ditt eget hem eller kontor vid den tidpunkt som passar dig!

Sekretesspolicy

Vi strävar efter att skydda din integritet. All information, inklusive kreditkortsnummer och kontaktuppgifter (såsom e-postadress), kommer endast användas för att skicka din order. Du är välkommen att läsa vår sekretesspolicy i sin helhet.

Frakt och hantering

Alla beställningar skickas via registrerad flygpost och kräver mottagarens underskrift vid leverans. Observera att beställningar på fredagar efter 04:00 kommer att behandlas påföljande måndag.

Leveranstiden din order kan variera på grund av helgdagar, normalt sett får du ditt paket 12-22 dagar arbetsdagar från att du beställt om du väljer gratis frakt alternativet. Det finns även en Expressfrakt du kan lägga till på din order för snabbare leverans..

Du kan alltid spåra din beställning genom att gå till orderstatus sidan och ange din e-postadress och ditt lösenord, som du får till din e-post när din beställning har accepterats.

Säkerhet

Vår webbplats tar extrem försiktighet för att skydda kunderna mot förlust eller missbruk av information under vår kontroll. Alla medicinska och ekonomiska transaktioner sker över krypterade kommunikationskanaler som använder en 256-bitars SSL-certifikat.

Tveka inte att kontakta oss med eventuella frågor eller funderingar du kan ha
.