FAQ - Om Potensmedel

Hur lång tid tar det att få min order från Potensmedel.org?

Leveranstiden varierar baserat på vad du valt för leveransmetod vid utchekningen.

Har potensmedel.org någon återbetalningspolicy?

Vi erbjuder återbetalning vid trasigt gods. Skulle ditt paket av potensmedel av någon anledningen inte komma fram, skickar vi givetvis ut nytt, helt utan kostnader.

Hur beställer jag potensmedel hos er?

Allt du behöver göra är att lägga till valda produkter i kundvagnen. När du är redo för utcheckning frågas du lite kort om din hälsa innan beställningen kan slutföras. En läkare kollar igenom din order och godkänner den innan den skickas ut till adressen du angav.

Tillhandahåller ni en lista med eventuella bi-effekter på medicinerna som säljs på potensmedicin.org?

Även om vi ger relevant medicinsk information om varje potensmedicin i vår butik, bör du veta att medicineringens effektivitet och verkan kan variera från en individ till en annan. Informationen på denna webbplats är endast i informationssyfte , och kanske inte inkluderar alla tänkbara försiktighetsåtgärder, och bieffekter av varje listad medicintyp. Därför är informationen på denna webbplats  inte äavsedd att fungera som en ersättning för medicinsk information och / eller råd och / eller diagnos från din läkare eller vårdpersonal. Du bör alltid noggrant läsa alla produktförpackningar och etiketter och tala med din läkare innan du tar någon medicin, oavsett gällande utskrivna eller receptfritt läkemedel . Kosttillskott är produkter som ännu inte har utvärderats av US Food and Drug Administration, och därför inte utgör en bestämd agent för diagnos, behandling, bota eller förebygga någon sjukdom, sjukdom eller tillstånd.

Är medicinerna på eran sida verkligen vad det påstår sig vara?

Ja, vi garanterar det. Vår  inventering av läkemedel är densamma som den du skulle köpa från ditt lokala apotek. Allt är FDA-godkänt, både generisk och märkes medicin. Vi får dessa läkemedel från betrodda globala tillverkare som följer alla Good Manufacturing Practices (GMP) i sin tillverkningsprocess . Vi säljer endast förstakvalitets potensmedicin. Hög kvalitet på vårt potensmedel, leder till kunder som handlar om och om igen.

Är det lagligt at beställa potensmediciner från er?

Ja det är det. Varje land har sina egna lagar som gäller för att beställa läkemedel på nätet, och detta är ett reglerat område. I USA, är en gräns som FDA tillåter import av en 3-månaders personlig leverans av receptbelagda läkemedel.

Hur är det möjligt att en läkare kan godkänna medicinerna / min order utan att ha träffat mig personligen?

I vår butik,  följer vi en strikt process innan man godkänner en order med våra mediciner. När kunderna är redo att gå till kassan, ber vi dem att fylla ut ett kort hälsoformulär som vi senare skickar till en av de licensierade läkare i vårt nätverk. Detta är en absolut förutsättning. Efter att noggrant undersöka den medicinska information som lämnas i frågeformuläret, beslutar läkaren om att godkänna eller avvisa ordern i fråga. När du har godkänts,  skickas ordern sedan till ett av apoteken i vårt nätverk, där den skickas till kundens leveransadress .

Varför ser generiska potensläkemedel annorlunda ur än original?

Detta är varumärkesrelaterat. Man får inte tillverka kopior på patenterade varumärken och kalla dem för samma namn. Enkelt.

Vad betyder egentligen generisk?

När det kommer till legitima, FDA-godkända läkemedel, finns det två huvudkategorier. Den första är märkes medicinering, en produkt av dyr och lång forskning och utveckling investeras av stora läkemedelsföretag som Johnson & Johnson och Merck & Co. När en ny märkes medicinering kommer in på marknaden, säkrar det tillverkande företaget att medicinering i ett patent i flera år, under vilken inget annat företag kan producera samma medicin. När patent märkes medicinering har gått ut, produktion av medicineringen blir öppen för andra läkemedelsföretag som kan producera och sälja exakt samma medicin som en generisk version. Generiska läkemedel innehåller exakt samma kemiska formel, dosering och aktiva ingredienser som märkes medicinering, endast den förstnämnda får inte bära samma namn som varumärkes, märkes medicinering. Slutresultatet är en generisk version av den ursprungliga läkemedel som har exakt samma effekt som märkes en, men vanligen erbjuds för mycket mindre.

Vilka leveransmetoder erbjuder ni?

Leverans är alltid fraktfritt, metod väljer du när du fyller i din beställning.

Era priser är väldigt låga, hur kommer det sig?

Vi är inte ett fysiskt apotek , mer en digital plattform som förmedlar mediciner till kunder . Som sådan har vi möjlighet att skära ner på de kostnader som vanligtvis drabbar vanliga apotek. Detta innebär att vi kan erbjuda riktiga FDA godkända generiska och märkes mediciner av hög kvalitet, exakt samma som du hittar på apoteket, för en mycket lägre kostnad . Ett annat skäl till varför vi kan erbjuda så låga priser är att vi köper äkta generiska läkemedel direkt från globala tillverkare utanför USA, där tillverkningskostnaderna är betydligt lägre än i USA. På så sätt kan vi alltid också hålla ner kostnaderna för våra kunder.

Varför borde jag  välja att handla från er?

Det finns några skäl till varför vår butik är det bästa valet när det gäller att köpa dina mediciner; Först erbjuder vi den finaste kvalitet efterfrågade mediciner, både varumärke och generiska, allt till rabatterade priser. Detta innebär att du sparar avsevärt jämfört med att köpa samma produkter på ditt lokala apotek. För det andra, är vår inventering en av de största online, så att du hittar varje potensmedel du letar efter, just här på denna webbplats. . Vi garanterar en säker leverans direkt till din dörr! Och vi erbjuder alltid gratis frakt!.